Anodë metalike kallaji 200x500x10mm 8.00 kg Sn min 99.9% pllakë metalike me kallaj

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Anodë metalike prej kallaji 200x500x10mm

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se kjo anodë metalike prej kallaji do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Vendi i origjinës: BE

Anoda e kallajit Sn 99.9% min.

Pesha dhe anodë madhësia: 8.00 kg. / 200 x 500 x 10 mm

Specifikimet e anodës së kallajit:

Kallaj (Sn) 99.9%

(Cd) Kadmium: 0.0001% Maks
(Si) Arsenik: 0.0001% Maks
(Al) Alumini : 0.0001% Maks
(Bi) Bismut : 0.0001% Maks
(Sb) Antimoni : 0.0140% Maks
(Fe) Hekur : 0.0002% Maks
(Pb) Plumbi: 0.0003% Maks
(Cu) Bakër : 0.0004% Maks
(Zn) zink : 0.0002% Maks

Anoda e kallajit kërkohet kur kryeni mbrojtje kundër korrozionit.
Përdoret më shpesh në metalurgji. për electroplating, ku një shtresë kallaji aplikohet elektrokimikisht në sipërfaqen e produkteve metalike.

Anoda e kallajit mund të përdoret gjithashtu në elektronikë për prodhimin e pllakave të qarkut të printuar.

Kallaji nuk lëshon substanca të dëmshme për njerëzit, edhe nën ndikimin e temperaturave të larta, gjë që e bën atë material të sigurt.
Prandaj, kallajimi mund të përdoret në paketimin e ushqimit, shtresë mbrojtëse e cila nuk shkatërrohet nën ndikimin e acideve organike që janë të pranishme në ushqim.
Veshje plastike dhe përballon deformimin.
Produktet e trajtuara me kallaj kanë një pamje të bukur. Artikujt e veshur me kallaj përdoren shpesh në dekor.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

254.00 përjashtuar. TVSH