Anodë metalike kallaji 100x200x10mm 1.550 kg Sn min 99.9% pllakë metalike me kallaj

E RËNDËSISHME për klientët e BE-së: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Anodë metalike prej kallaji 100x200x10mm

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se kjo anodë metalike prej kallaji do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Vendi i origjinës: BE

Anoda e kallajit Sn 99.9% min.

Pesha dhe anodë madhësia: 1.550 kg. / 100 x 200 x 10 mm

Specifikimet e anodës së kallajit:

Kallaj (Sn) 99.9%

(Cd) Kadmium: 0.0001% Maks
(Si) Arsenik: 0.0001% Maks
(Al) Alumini : 0.0001% Maks
(Bi) Bismut : 0.0001% Maks
(Sb) Antimoni : 0.0140% Maks
(Fe) Hekur : 0.0002% Maks
(Pb) Plumbi: 0.0003% Maks
(Cu) Bakër : 0.0004% Maks
(Zn) zink : 0.0002% Maks

 

Anoda e kallajit kërkohet kur kryeni mbrojtje kundër korrozionit.
Përdoret më shpesh në metalurgji. për electroplating, ku një shtresë kallaji aplikohet elektrokimikisht në sipërfaqen e produkteve metalike.

Anoda e kallajit mund të përdoret gjithashtu në elektronikë për prodhimin e pllakave të qarkut të printuar.

Kallaji nuk lëshon substanca të dëmshme për njerëzit, edhe nën ndikimin e temperaturave të larta, gjë që e bën atë material të sigurt.
Prandaj, kallajimi mund të përdoret në paketimin e ushqimit, shtresë mbrojtëse e cila nuk shkatërrohet nën ndikimin e acideve organike që janë të pranishme në ushqim.
Veshje plastike dhe përballon deformimin.
Produktet e trajtuara me kallaj kanë një pamje të bukur. Artikujt e veshur me kallaj përdoren shpesh në dekor.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

 

 

 

Procesi i veshjes së metaleve me kallaj në objektet korroduese

Metal kallaj mund të gjenden në letër alumini, ambalazhe ushqimore, kanaçe ushqimore, komponentë automobilistikë, elektronikë, dekor shtëpie, produkte bizhuterish, vetëm për të përmendur disa. Kallaji është një element kimik i zakonshëm që ne përdorim çdo ditë që përdoret në një përzierje me metale të tjera.

Metal kallaj përdoret për të parandaluar korrozionin e objekteve sepse është rezistent ndaj ndryshkut. Për shembull, hekuri i veshur me kallaj nuk do të gërryhet sepse nuk ka kontakt me oksigjenin/ajrin dhe ujin. Megjithatë, veshja e kallajit mund të mbrojë hekurin vetëm për sa kohë që shtresa është e paprekur, pa asnjë defekt.

Çfarë është Veshja me Kallaj?

Metal kallaj plating është procesi i veshjes së një shtrese kallaji në sipërfaqen e metaleve të tjera, të tilla si bakri ose bronzi. Siç u përmend, kallajimi është i rëndësishëm përsa i përket mbrojtjes dhe parandalimit të objekteve nga ndryshkja.

Merrni për shembull, kanaçe paketimi, ato janë prej hekuri të veshur me metal kallaji. Kallajimi bëhet me tretësirë ​​elektrolize. Megjithatë, nëse shtresa e kallajit është e dëmtuar, atëherë metal kallaji në fakt përshpejton korrozionin e hekurit. Kjo ndodh kur potenciali i reduktimit të hekurit është më negativ se ai i kallajit.

Prandaj, hekuri i veshur me metal kallaji do të formojë një qelizë elektrokimike me hekur si anodë. Për këtë çështje, metal kallaji nxit korrozionin e hekurit. Kështu, hekuri i veshur me kallaj do të shmangë përmbajtjen e oksigjenit në ajër si një shkas për reaksione korrozioni.

Vizitoni widerangemetals.com tani për mundësinë për të gjetur tuajën metal kallaji nevoja për anodë për platim. Ju do t'i gjeni nevojat tuaja për metal në madhësi dhe peshë të ndryshme. Ju gjithashtu mund të kontaktoni faqen e tyre të internetit për informacione të mëtejshme mbi kërkesat tuaja të veçanta.

52.00 përjashtuar. TVSH