Anoda bakri 500x200x12mm 10.200kg Cu ​​min 99.99%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se kjo anodë bakri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Vendi i origjinës: BE

Bakër Cu 99.99% min.

Pesha dhe anodë madhësia: 10.200 kg. / 500 x 200 x 12 mm

Specifikimet e anodës së bakrit:

Cu 99.99%

Analizë
Cu 99,997 % min. O 0,0005 %
Ag 0,0025 % P 0,0005 %
Al 0,0001 % Pb 0,0003 %
Si 0,0003 % S 0,0010 %
Bi 0,0001 % Sb 0,0002 %
Cd 0,0001 % Se 0,0002 %
Fe 0,0005 % Si 0,0002 %
Hg 0,0001 % Sn 0,0001 %
Mn 0,0001 % Te 0,0002 %
Ni 0,0002 % Zn 0,0001 %

 

Anoda e bakrit M1E është zgjidhja më e mirë për përpunimin e metaleve për të rritur përçueshmërinë e tij elektrike.

Shumë prodhues zgjedhur anoda e bakrit për funksionimin e saj të mëvonshëm në fushën e mikroelektronikës, gjithashtu për elektrotipizim dhe veshje me bakër projekte.

Veshja e bakrit është një nga zonat kryesore ku përdoret anoda e bakrit si lëndë e parë.

Kur aplikoni një shtresë bakri në sipërfaqen e një artikulli gjatë elektrolizës kimike, me ndihmën e anodës, në sipërfaqen e trajtuar formohet një shtresë mbrojtëse bakri.

Vetitë e elektrikimit të bakrit përfshijnë: përçueshmëri të shkëlqyer elektrike, lubrifikim të mirë dhe saldim.

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

 

Anode bakri me cilësi të lartë

Në ditët e sotme, shumë prodhues prodhojnë dhe shesin anodat e bakrit online dhe offline. Format, madhësitë dhe çmimet ndryshojnë. Përveç çmimeve dhe përshkrimit të produktit, garancia e prodhuesit është një shenjë e mirë e anodave. Kjo tregon se i kushtuan njëfarë rëndësie prodhimit. Për më tepër, këtu është një shpjegim i mëtejshëm i një anode bakri me cilësi të lartë.

Prodhimi i anodës së bakrit

Bakri, si materiali kryesor në prodhimin e anodës, mund të jetë i pastër ose skrap. I pastër do të thotë që 95% e bakrit anodizohet me papastërti të ndara si llum. Skrapi mund të ketë disa ndotës, si ari, argjendi, çeliku, squfuri, hekuri, zinku, arseniku e të tjera. Pastaj minerali i bakrit bluhet dhe përzihet me materiale të tjera, duke përfshirë pentilfuroatin, vajin e pishës, ujin dhe të tjera. Materialet shtesë ndryshojnë në varësi të prodhuesit. Përzierja pastrohet duke kaluar ajër të kompresuar. Pastaj përzierja e pastruar përzihet me rërë dhe gur gëlqeror. Përzierja përfundimtare më pas nxehet në 1110 gradë Celcius në një furrë me oksigjen. Procesi i derdhjes vijon. Një proces i mirë prodhimi duhet të rezultojë në anodat e bakrit me kokrra të rafinuara dhe uniforme. Kjo është një tjetër shenjë e një anode bakri me cilësi të lartë.

Variacioni i anodës së bakrit

Produktet përfundimtare të njohura zakonisht vijnë në dy lloje: pa oksigjen ose të pastër anodat e bakrit dhe anodat e bakrit të fosforit.

  • Anodë bakri të pastër

Me bakër të pastër si material primar, materialet shtesë mbulojnë vetëm një raport minimal. Produktet përfundimtare kanë 99.95% bakër të pastër. Nuk ka përfshirje të oksidit të bakrit dhe nuk ka pore në pamje. Produkti aplikohet për procesin e plasimit alkalin në banjot me pirofosfat dhe cianide.

  • Anoda e bakrit me fosfor

Ky lloj anodi përdor fosforin si një material shtesë. Përmbajtja ndryshon me diapazonin e zakonshëm 0.004-0.06%. Fosfori shtohet gjatë procesit të derdhjes, i cili do të shkrihet dhe do të shpërndahet menjëherë në përzierje. Fosfori duhet të shpërndahet në mënyrë të barabartë për të krijuar një rezultat të mirë. Ky lloj zakonisht përdoret në PCB.

 

138.00 përjashtuar. TVSH