Anoda bakri 800x200x10mm 14.500kg Cu ​​min 99.95%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se kjo anodë bakri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Vendi i origjinës: BE

Bakër Cu 99.95% min.

Pesha dhe anodë madhësia: 14.500 kg. / 800 x 200 x 10 mm

Specifikimet e anodës së bakrit:

Cu 99.95%

Analizë
Pb: ppm <5
Bi : ppm <5
Totali i papastërtive, jo më shumë se: ppm <300

Anoda e bakrit M1 është zgjidhja më e mirë për përpunimin e metaleve për të rritur përçueshmërinë e tij elektrike.

Shumë prodhues zgjedhur anoda e bakrit për funksionimin e saj të mëvonshëm në fushën e mikroelektronikës, gjithashtu për elektrotipizim dhe veshje me bakër projekte.

Veshja e bakrit është një nga zonat kryesore ku përdoret anoda e bakrit si lëndë e parë.

Kur aplikoni një shtresë bakri në sipërfaqen e një artikulli gjatë elektrolizës kimike, me ndihmën e anodës, në sipërfaqen e trajtuar formohet një shtresë mbrojtëse bakri.

Vetitë e elektrikimit të bakrit përfshijnë: përçueshmëri të shkëlqyer elektrike, lubrifikim të mirë dhe saldim.

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

0.00 përjashtuar. TVSH

Nga të aksioneve