Anoda bakri 200x100x12mm 2.00 kg Cu ​​min 99.99%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se kjo anodë bakri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Vendi i origjinës: BE

Bakër Cu 99.99% min.

Pesha dhe anodë madhësia: 2.00 kg. / 200 x 100 x 12 mm

Specifikimet e anodës së bakrit:

Cu 99.99%

Analizë
Cu 99,997 % min. O 0,0005 %
Ag 0,0025 % P 0,0005 %
Al 0,0001 % Pb 0,0003 %
Si 0,0003 % S 0,0010 %
Bi 0,0001 % Sb 0,0002 %
Cd 0,0001 % Se 0,0002 %
Fe 0,0005 % Si 0,0002 %
Hg 0,0001 % Sn 0,0001 %
Mn 0,0001 % Te 0,0002 %
Ni 0,0002 % Zn 0,0001 %

Anoda e bakrit M1E është zgjidhja më e mirë për përpunimin e metaleve për të rritur përçueshmërinë e tij elektrike.

Shumë prodhues zgjedhur anoda e bakrit për funksionimin e saj të mëvonshëm në fushën e mikroelektronikës, gjithashtu për elektrotipizim dhe veshje me bakër projekte.

Veshja e bakrit është një nga zonat kryesore ku përdoret anoda e bakrit si lëndë e parë.

Kur aplikoni një shtresë bakri në sipërfaqen e një artikulli gjatë elektrolizës kimike, me ndihmën e anodës, në sipërfaqen e trajtuar formohet një shtresë mbrojtëse bakri.

Vetitë e elektrikimit të bakrit përfshijnë: përçueshmëri të shkëlqyer elektrike, lubrifikim të mirë dhe saldim.

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

 

Vetitë e anodës së mirë të bakrit

Më së shumti përdoret si elektrik, anoda e bakrit është thelbësor për përçueshmërinë elektrike. Meqenëse përdoret shpesh në komponentët elektronikë, pjesët e automobilave, bordet e qarkut të printuar, pllakat dekorative me elektrikë dhe të tjera, cilësia e keqe mund të pengojë të gjithë punën. Për t'ju ndihmuar të gjeni atë me cilësi të lartë, paragrafët e mëposhtëm bëjnë kontrast me anodën e bakrit të keq dhe të cilësisë së mirë.

Përshkrimi i anodës së bakrit

Në përgjithësi, bakër-anodë bën pjesë në dy lloje: bakër të pastër dhe fosfor. Dallimi kryesor është se i dyti shtohet me përmbajtje më të lartë të fosforit. Ndërkohë, i pari është i pastër dhe pa oksigjen. Ato kryejnë funksione të ndryshme; bakri i pastër përfshihet gjerësisht në procesin e veshjes, dhe lloji i fosforit është kryesisht në PCB. Pavarësisht nga llojet e tij, një e mirë anoda e bakrit duhet të ketë lubrifikimin e mirë, ngjitshmërinë dhe gjithashtu përçueshmërinë elektrike.

Përfitimet e anodës së bakrit me cilësi të lartë

Pasi anoda përfshihet në një projekt, ajo e mirë do të tregojë këto përfitime:

 • Ngritje e ulët e llumit të papastërtive
 • Pastërti e pastër dhe e qartë
 • Tretshmëri e shkëlqyeshme
 • Përçueshmëri elektrike e parashikueshme dhe e matshme
 • Cilësi e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Përmbajtja e aditivëve të ulët deri në normale
 • Probabilitet i vogël për të përjetuar pasivim

Shkaqet e pasivizimit

Rënia më e zakonshme e cilësisë së ulët anoda e bakrit is tendenca për të patur pasivim. Pasivizimi i referohet uljes së transferimit jonik midis katodës dhe anodës. Zakonisht, ajo tregohet si një shtresë e formuar në anodë. Përveç kësaj, këta faktorë gjithashtu shkaktojnë pasivimin e anodës në elektrolitet e bakrit acid.

 • Shumë klorur: shenja më e qartë e shkakut është shtresa gri e hapur në të bardhë e ndërtuar në anodë. Analiza e zgjidhjes mund të bëhet për të konfirmuar.
 • Qeset e anodës të bllokuara: ndërsa rrjedha bllokohet, tretësira kthehet në e tejngopur.
 • Tretësirë ​​me koncentrim të lartë: një shkak tjetër që mund të konfirmohet përmes analizës së solucionit tregohet nga niveli shumë i lartë i ndotësve si acidi sulfurik ose sulfati i bakrit.
 • Dendësia e pamatur e rrymës së anodës: densiteti maksimal i rrymës së anodës është 2.5A/dm2.
 • Anodë me cilësi të ulët ose të papërshtatshme: kontrolloni përmbajtjen në anodin e bakrit përpara se ta përdorni.

 

29.00 përjashtuar. TVSH