Fletë pluhur bakri 20-140 µm / 700-100 rrjetë / Cu min. 99.90%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Flakë pluhur bakri

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, ne besojmë se kjo bakër forma e flakëve pluhur do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Cu min 99,90%

Madhësia: 20 – 140 µm / 700-100 rrjetë

CAS nr. 7440-50-8

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: Atomizim i ujit nga banja e shkrirë e rafinuar, sitë.
Dendësia e dukshme: 1.50-2.00 g / cm3
Forma e grimcave: Flake – Lamelare
Madhësia e grimcave: 20 – 140 mikron

Është i përshtatshëm për shumicën PM aplikimet.

Pigment flake bakri me pastërti të lartë me mbulim të lartë sipërfaqësor dhe densitet të ulët të masës.

Aplikimet e pluhurit:

Produkti përdoret zakonisht në prodhimin e kimikateve, katalizatorëve, të ngurtë
lubrifikantë, materiale sintetike dhe furça karboni dhe në industri të ndryshme
aplikimet.

Sinterim me ngjyra, Sinterim me ngjyra, ngjitje, mbushës, fërkim, katalizator.

Sinterizimi me ngjyra dhe me ngjyra. Bizhuteri, projekte rrëshirë të derdhur të ftohtë si edhe punë me bojë. Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

7.80 - 530.00 përjashtuar. TVSH