Informacion për dorëzim

Në dyqanin tonë online www.widerangemetals.com ju mund të porosisni mallra në çdo kohë të ditës, çdo ditë të javës.

  1. Informacione:
    Pas dërgimit të porosisë tuaj, ne do t'ju informojmë me e-mail. Ju do të jeni në gjendje të monitoroni lëvizjen e porosisë tuaj me numrin e përcjelljes së dërgesës së marrë. Koha e dorëzimit 5-12 ditë pune në Bashkimin Evropian. Për pjesën tjetër të botës, koha e dorëzimit mund të zgjasë 5-32 ditë pune, në varësi të shërbimit të dorëzimit që zgjidhni. Dërgesa do të dorëzohet në adresën tuaj.
  2. Mënyrat e dorëzimit:
    Postë lituaneze. Posta e regjistruar dhe gjurmuar. Mënyra e sigurt për dorëzim.
    Dorëzimi mund të bëhet nga shërbime të tjera (DHL, UPS, FedEx, DPD dhe shërbime të tjera)
    Procedura e dorëzimit fillon pas konfirmimit të porosisë, që do të thotë kur porosia kontrollohet dhe bëhet pagesa për mallin. Ne do t'ju njoftojmë menjëherë me e-mail për porosinë e konfirmuar dhe të filluar.