Pluhur alumini 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm / Al min. 99.7%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur alumini do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Madhësia: 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm / Al min. 99.7%

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Pastërtia min 99,7% e atomizuar / e parregullt / sferoide.

CAS nr. 7429-90-5

Vendi i origjinës: BE

Ju mund të përdorni pluhur metali në punime bizhuterish, vepra të tjera arti, projekte me rrëshirë të derdhur në të ftohtë, ta përdorni në punime me bojë, të bëni bojërat tuaja kundër korrozionit ose madje të bëni vetë astaret. Mund të përdorë metal pluhur alumini për të mbrojtur metalet e tjera nga korrozioni

Material për prodhimin e pastës elektronike, paste alumini përçuese.

Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë:

Bojra.

Pigmente.

Veshje mbrojtëse.

Bojëra printimi.

Karburant raketash.

Lëndë gërryese eksplozive.

Alumin pluhur që përdoret në prodhimin e shumë llojeve të eksplozivëve dhe fishekzjarrëve.

Pluhuri metalik i aluminit mund të përdoret gjithashtu për të bërë qeliza diellore fotovoltaike.

Pigmenti i aluminit i përzier me bojë përmirëson qëndrueshmërinë e motit duke mbrojtur bojërat nga nxehtësia dhe korrozioni.

Ky pluhur përbërës i rëndësishëm i lëndëve djegëse të ngurta përdoret në karburantin e raketave dhe raketave.

Metal me cilësi të lartë dhe pastërti për të gjitha idetë tuaja.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

4.40 - 297.00 përjashtuar. TVSH