Pluhur bakri elektrolitik 74 µm / 200 mesh / 0.074 mm Cu min. 99.7%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Pluhur bakri elektrolitik

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, ne besojmë se kjo bakër pluhuri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Cu min 99,7%

Madhësia: 74 µm / 200 rrjetë / 0.074 mm

CAS nr. 7440-50-8

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: Pluhur nga përpunimi elektrolitik duke filluar nga lënda e parë e kualifikuar, sitë, trajtim (i mundshëm) mekanik.
Dendësia e dukshme: 2.1 g / cm3
Forma e grimcave: Shumë dendritike
Madhësia e grimcave: 74 mikron

Pluhuri elektrolitik i bakrit ka vetitë e përçueshmërisë elektrike dhe termike të pusit. Pluhuri elektrolitik i bakrit, për shkak të pastërtisë së tij të lartë, është veçanërisht i përshtatshëm për PM komponentët në industrinë elektronike dhe elektrike ku elektriciteti i lartë dhe përçueshmëri termike janë të nevojshme. Sidoqoftë, është i përshtatshëm për shumicën e të tjerave PM edhe aplikacionet.

Aplikimet e pluhurit:

Mjete diamanti. Produktet elektrike të karbonit dhe materialet e fërkimit.

Zgjedhje e mirë për bojërat përçuese, sepse pluhuri elektrolitik Cu ka përçueshmëri shumë të mirë dhe gjithashtu aktivitet të lartë sipërfaqësor.

Industria elektrike dhe elektronike nuk mund të funksionojë pa këtë pluhur, dhe arsyeja për këtë është sepse pluhuri elektrolitik Cu kanë një shumë të mirë Pronat të përçueshmërisë, aktivitet të lartë sipërfaqësor.

Zgjedhja më e mirë në furçat e karbonit. Gjithashtu mund të përdoret si mbushës në lubrifikantë industrialë. E mirë për korrigjimet metalurgjike.

Industria kimike. Mund të përdoret në shumë aplikime të ndryshme kimike si p.sh. në prodhimin e kripërave të bakrit (Nitrat, Sulfate, ..).

Sinterizimi me ngjyra dhe me ngjyra. Bizhuteri, projekte rrëshirë të derdhur të ftohtë si edhe punë me bojë. Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

 

Bakri dendrit i tretshëm në acid sulfurik të nxehtë ose në acid nitrik.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

8.00 - 540.00 përjashtuar. TVSH