Pluhur bakri i atomizuar 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm Cu min. 99.6%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Pluhur bakri i atomizuar

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, ne besojmë se kjo bakër pluhuri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Cu min 99,6%

Madhësia: 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm

CAS nr. 7440-50-8

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: Atomizim i ujit nga banja e shkrirë e rafinuar, sitë.
Dendësia e dukshme: 2.2 g / cm3
Forma e grimcave: Nga sferike në të parregullt
Madhësia e grimcave: 45 mikron

Është i përshtatshëm për shumicën PM aplikimet.

Aplikimet e pluhurit:

Sinterim me ngjyra, Sinterim me ngjyra, ngjitje, mbushës, fërkim, katalizator.

Sinterizimi me ngjyra dhe me ngjyra. Bizhuteri, projekte rrëshirë të derdhur të ftohtë si edhe punë me bojë. Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

Në sinterimin me ngjyra përdoret si aditiv për rregullimin e karakteristikave, në ngjyrat me ngjyra përdoret si përbërës kryesor në formën e tij të reduktuar.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

6.80 - 470.00 përjashtuar. TVSH