Pluhur bronzi 150 μm / 100 rrjetë / 0.150 mm / Cu 85% + Sn 15%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Pluhur bronzi 150 μm / 100 rrjetë / 0.150 mm

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 50 kg.

Procesi i prodhimit: atomizimi i ujit të aliazhit të shkrirë dhe sitja (opsioni i pjekjes)
Dendësia e dukshme: 5,00-5,50 g / cm3
Forma e grimcave: Sferike
Madhësia e grimcave: 150 mikron
Ngjyra: kafe e çelur

Bakër (Cu) përmbajtja : 85 %
kallaj përmbajtja (Sn) : 15 %

Vendi i origjinës: BE

Metal i përdorur gjerësisht për të gjitha idetë tuaja, nga projekti i artit në industrinë e rëndë.

IPërveç kësaj, pluhuri mund të përzihet së bashku me pluhurat e tjerë metalikë, për shembull, për të marrë disa lloje shumë të veçanta mbushësish.

Ky material është i përfshirë në prodhimin e produkteve që kërkojnë një strukturë poroze, filtra, kushineta vetëlubrifikuese, etj.
Për arsye të bronz vetitë e pluhurit, ky pluhur është shumë i përshtatshëm duke bërë një numër të madh veprash.

  • E qëndrueshme gjatë procesit të formimit.
  • Rezistenca ndaj korrozionit dhe konsumit.
  • Veti të shkëlqyera kundër fërkimit.
  • Përdoret gjerësisht në instrumente diamanti, makineri, energji, miniera dhe metalurgjike.
  • Industritë e transportit dhe metalurgjia e pluhurit.
  • Përfundime dekorative.
  • Pluhuri i bronzit mund të përdoret gjithashtu dhe për derdhje të rrëshirës (hedhje e ftohtë).
  • Spërkatje metalike me plazmë për veshjen e sipërfaqeve metalike.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta dhe kërkoni diçka që mund të mos e keni gjetur në ofertat tona, thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, si dhe forma të ndryshme metalike si anoda dhe katoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

7.50 - 506.00 përjashtuar. TVSH