Pluhur tunxhi 45 μm / 325 rrjetë / 0.045 mm / Cu 70% + Zn 30% e verdhë

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Pluhur tunxh.

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Madhësia: 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm

Tunxh është një aliazh i bakrit dhe zinkut.
Ky tunxh ka: Cu % 70 + Zn 30%

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: atomizimi i ujit të aliazhit të shkrirë dhe sitja
Dendësia e dukshme: 2.35 g / cm3
Forma e grimcave: e parregullt në të rrumbullakosura
Madhësia e grimcave: 45 mikron

Pluhur bronzi:

Bakër (Cu) përmbajtja : 70 %
zink përmbajtja (Zn) : 30 %

Tunxhja është e lakueshme, mund të punohet në të ftohtë dhe përdoret në presim, falsifikim ose aplikime të ngjashme. Ato përmbajnë vetëm një fazë, me strukturë kristalore kubike në qendër të fytyrës. Me përqindjen e lartë të bakrit, këto tunxh kanë një nuancë më të artë se të tjerët.

Pluhur tunxh i përftuar duke prerë me ujë. Përdoret në shumë industri (ndërtim anijesh, radio inxhinieri, elektronike, instrumente, bizhuteri, aviacion dhe automobila).
Shpesh pluhuri prej bronzi përdoret për të aplikuar veshje speciale në dy mënyra:
sipërfaqja dhe me metodën e spërkatjes termike. Kjo shtresë ka një numër përparësish:
rezistenca ndaj konsumit dhe korrozionit; rezistenca ndaj ujit të detit dhe ndikimeve të tjera negative mjedisore, toleron mirë stresin.
Pjesë e veshjeve dekorative. Përdoret gjithashtu në metalurgjinë pluhur dhe në prodhimin e saldimeve.

Metal i përdorur gjerësisht.
Ju mund ta përdorni metalin në punime bizhuterish, vepra të tjera arti, projekte me rrëshirë të derdhur të ftohtë, ta përdorni në punët e bojës.
Gjithashtu mund ta përdorni për të mbrojtur metalet e tjera nga korrozioni, për të bërë vetë bojërat kundër korrozionit apo edhe astare.

Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

Pluhur bronzi me cilësi të lartë dhe pastërti për të gjitha idetë tuaja.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta dhe kërkoni diçka që mund të mos e keni gjetur në ofertat tona, thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, si dhe forma të ndryshme metalike si anoda dhe katoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

7.46 - 504.00 përjashtuar. TVSH