Pluhur hekuri 63 µm / 250 rrjetë / 0.063 mm / Fe min. 99.7%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur hekuri do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Pluhur hekuri me përmbajtje të ulët oksidesh dhe përmbajtje të kontrolluar të S dhe C.

Fe min 99,7%

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Madhësia: 63 µm / 250 rrjetë / 0.063 mm

CAS nr: 7439-89-6

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: Shkrirja e kontrolluar fort, atomizimi i ujit, pjekja dhe sitja përfundimtare
Dendësia e dukshme: 3.19 g / cm3
Forma e grimcave: e parregullt në të rrumbullakët
Madhësia e grimcave: 63 mikron

Specifikimet e pluhurit të hekurit:
Karboni (C) | % | 0.004
Squfuri (S) | % | 0.009
Përmbajtja e oksigjenit (O) | % | 0.25

Përdoret në zona të tilla:

1. Për prodhimin e produkteve me sinterim dhe presim.

2. Për prodhimin e bërthamës së telit të saldimit dhe veshjen e elektrodave të saldimit.

3. Për prerjen e fluksit të oksigjenit, zbulimin e defektit magnetik.

4. Për prodhimin e ngjyrave për printim dhe qëllime të tjera.

Ju mund ta përdorni metalin në punime bizhuterish, vepra të tjera arti, projekte me rrëshirë të derdhur të ftohtë, ta përdorni në punët e bojës.
Ky pluhur hekuri ka përdorim të gjerë si lëndë e parë për proceset kimike për t'u transformuar në përbërës të tjerë, ose si katalizator, ose për t'u përdorur në proceset elektrolitike, ose për t'u lidhur me metale të tjera

Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

Cilësi dhe pastërti e lartë pluhur hekuri për të gjitha idetë tuaja. >Më shumë opsione pluhuri hekuri<

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

3.10 - 210.00 përjashtuar. TVSH