Pluhur hekuri karbonil 5 µm / 2500 rrjetë / 0.005 mm Fe min. 99.5%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, ne besojmë se ky pluhur hekuri karbonil 5 µm do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Fe min 99,5%

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Madhësia: 5 µm / 2500 rrjetë / 0.005 mm

CAS nr: 7439-89-6

Vendi i origjinës: BE

Dendësia e dukshme: 2,80 – 3,50g. / cm3
Forma e grimcave: e parregullt
Madhësia e grimcave: 5 mikron

Hekur ultrafin

(C): 0.03%

Pluhuri i hekurit karbonil (CIP) është një pluhur hekuri shumë i veçantë me disa veti të jashtëzakonshme. Përdoret në metalurgjinë pluhur (PM) si dhe në industrinë ushqimore, kimike dhe elektronike. Vitet e fundit, një teknikë e re PM e quajtur derdhja me injeksion metalik ka marrë gjithnjë e më shumë vëmendje nga projektuesit, veçanërisht për pjesët PM në formë të vogël dhe komplekse. Për shkak të finesës dhe sfericitetit të saj, CIP ndihmoi këtë teknologji të re të bëhet kjo që është tani: një teknikë shumë premtuese, ambicioze.

Fushat e përdorimit:
Metalurgji pluhur
Industria Elektronike
Vegla diamanti
Industria Ushtarake
Industria e Ushqimit dhe Barnave
Të tjerët

Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

Cilësi dhe pastërti e lartë pluhur hekuri karbonil për të gjitha idetë tuaja. >Më shumë opsione pluhuri hekuri<

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

8.00 - 560.00 përjashtuar. TVSH