Pluhur metali argjendi 250 μm / 60 mesh / Ag 99.99% / Forma e grimcave sferike

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur metalik argjendi do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Ag min 99.99%

Zgjidhni sasinë from 10 gr. deri në 1 kg.

Madhësia: 250 µm / 60 rrjetë

CAS nr: 7440-22-4

Vendi i origjinës: BE

Aplikimet e pluhurit:

Lidhjet, katalizatorët, reaksionet kimike, elektronika.

Pluhuri përçues i argjendit është lënda e parë kryesore për të bërë:

  • Pastë elektronike.
  • Pastë argjendi përçuese.
  • Ngjitës LED epoksi përçues.
  • Veshje mbrojtëse elektromagnetike.
  • Veshje përçuese. Bojë. Plastikë përçuese. Qeramikë përçuese.

Ne kemi pluhur argjendi të ndryshëm në listën tonë.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta dhe kërkoni diçka që mund të mos e keni gjetur në ofertat tona, thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, si dhe forma të ndryshme metalike si anoda dhe katoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

17.00 - 1,100.00 përjashtuar. TVSH