Pluhur metali argjendi 3-5 μm / 4800-2500 rrjetë / përçues i grimcave të argjendit ultra të hollë Ag 99.99%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Pluhur metali argjendi.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur metalik argjendi do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Ag min 99.99%

Zgjidhni sasinë from 10 gr. deri në 1 kg.

Madhësia: 3-5 μm / 4800-2500 rrjetë.

CAS nr: 7440-22-4

Vendi i origjinës: BE

Aplikimet e pluhurit:

Lidhjet, katalizatorët, reaksionet kimike, elektronika.

Pluhuri përçues i argjendit është lënda e parë kryesore për të bërë:

  • Pastë elektronike.
  • Pastë argjendi përçuese.
  • Ngjitës LED epoksi përçues.
  • Veshje mbrojtëse elektromagnetike.
  • Veshje përçuese, bojë, gomë, plastikë përçuese dhe qeramikë përçuese.

Ne kemi pluhur argjendi të ndryshëm në listën tonë.

Për shkak të argjendit vetitë, ky pluhur metalik është i përshtatshëm për punë të tilla si prodhimi i pastave përçuese.

Pluhur metalik pastat përçuese përdoren gjerësisht në:

  • Kondensatorë.
  • Rezistenca.
  • Potenciometra.
  • Komponentë të ndjeshëm.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

24.00 - 1,520.00 përjashtuar. TVSH