Pluhur zinku 45 µm / 325 Mesh / 0.045 mm / Zn. 99.97%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësinë për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur zinku do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Pluhur zinku - Zn 99.97%

deri ne 0,001 %
Bi 0,002 %
Cd 0,001 %
Fe 0,007 %
Pb 0,012 %
Sb 0,001 %

 

Madhësitë kryesore [μm]

45 - 0,380 %
>38 <45 - 5,760 %
<38 - 93,660 %

 

Dendësia e masës: 3,12 g/cm³

Rrjedha: 0,00 s/50g

 

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Madhësia: 45 µm / 325 rrjetë / 0.045 mm

CAS nr. 7440-66-6

Vendi i origjinës: BE

Fusha e aplikimit: Industria e metaleve, anijet dhe kantieret detare.

Cilësi shtesë zink pluhur. Qëllimi i përgjithshëm: Prodhimi i abetareve dhe bojrave që parandalojnë ndryshkun.

Metal i përdorur gjerësisht.
Gjithashtu i mirë për: projekte me rrëshirë të derdhur të ftohtë, përdorni atë në punimet e bojës. Gjithashtu mund të përdorni metal pluhur për të mbrojtur metalet e tjera nga korrozioni, të bëni vetë bojërat kundër korrozionit apo edhe primerët.

Gama e gjerë e përdorimit në seksionin e industrisë.

Metal me cilësi të lartë dhe pastërti për të gjitha idetë tuaja. >Më shumë oferta të pluhurave të metalit të zinkut<

zink pluhur për të gjitha idetë tuaja.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e pluhurave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si p.sh anoda metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

4.50 - 304.00 përjashtuar. TVSH