Pluhur plumbi 75 µm / 200 rrjetë / 0.075 mm Pb min. 99.90%

E RËNDËSISHME: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, besojmë se ky pluhur plumbi do të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja.

Pb min. 99,90%

Zgjidhni sasinë from 250 gr. deri në 25 kg.

Madhësia: 75 µm / 200 rrjetë / 0.075 mm

Numri i cas: 7439-92-1

Vendi i origjinës: BE

Procesi i prodhimit: Atomizimi i gazit
Dendësia e masës: 5,00 - 5,90 (g/cm³)
Forma e grimcave: Gjysmë sferike

Specifikimet e pluhurit të metalit të plumbit:

Sb % 0.200 Maks
Bi % 0.100 Maks
Cd % 0.002 Maks
Cu % 0.089 Maks
Al % 0.001 Maks
Fe % 0.020 Maks
Ni % 0.010 Maks
Zn % 0.050 Maks

 

pluhur shpie është një lëndë e parë universale për shumë industri dhe prodhohet nga procesi i atomizimit. Grimcat e tij janë në formë gjysmë sferike dhe me ngjyrë gri.

Pluhur plumbi përdoret si agjent mbrojtës për disa lloje të rrezatimit elektromagnetik dhe i përzier me disa pluhura bronzi për të përmirësuar punueshmërinë, përdoret gjithashtu në lustrimin e gurëve gjysmë të çmuar.

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja. Ne punojmë me furnitorë brenda dhe jashtë Bashkimit Evropian, ne kemi një mundësi për t'ju ofruar shumë më tepër opsione në fushën e anodave metalike, gjithashtu edhe forma të ndryshme metalike si pudrat metalike.


Jeni klient nga Bashkimi Evropian? Dhe blerja me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

4.15 - 280.00 përjashtuar. TVSH