Rreth nesh

Kompania MB “Metalet me gamë të gjerë” ndodhet në Evropën Lindore. Në një vend që është pjesë e Bashkimit Evropian.

Lituania është shtëpia jonë, nga këtu ne kryejmë të gjitha operacionet tona të biznesit. Ne shesim dhe me ndihmën e partnerëve tanë shpërndajmë materiale që i duhen klientit. Dhe pa marrë parasysh se ku është klienti ynë, në Japoni, Kanada, Itali apo një nga vendet skandinave. Ne punojmë me të gjithë.

Biznesi ynë kryesor është importi dhe eksporti. Ne kemi zgjedhur me kujdes furnitorët tanë, ne punojmë me profesionistë të vërtetë, në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve tanë produkte me cilësi të lartë, si dhe çmime të mira dhe shërbime të ofrimit që plotësojnë nevojat e klientëve.

Për një klient që vlerëson cilësinë, MB “Metalet me gamë të gjerë” ofron një përzgjedhje të gjerë të mallrave si p.sh pluhurat metalikë anoda metalike. Ne jemi gjithmonë të gatshëm t'i dorëzojmë klientit produktet në kohën më të shkurtër dhe me kushtet më të pranueshme.

Qëllimet e kompanisë:

Sigurohuni që vetëm mallrat e cilësisë më të mirë të arrijnë tek konsumatorët.
Sigurohuni që pretendimet dhe ankesat e klientëve të pranohen dhe të përgjigjen menjëherë.
Ndërtoni marrëdhënie të shkëlqyera me klientët tanë. Krijoni një biznes që është i vlefshëm për të dy, për klientët tanë dhe për ne.