Shporta me anodë Titan

E RËNDËSISHME për klientët e BE-së: Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

Shporta metalike Titan

Për klientët tanë, ne po ofrojmë mundësi për të arrini rezultatet më të mira duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Ju keni mundësinë të blini një produkt cilësor me një gamë të gjerë përdorimesh, ne besojmë se këto kosha me anodë titan do të plotësojnë të gjitha kërkesat tuaja.

Shporta, kryesisht cilindrike ose drejtkëndore, të prodhuara sipas kërkesave specifike të klientit.

Vendi i origjinës: BE

Shportat e anodës së titanit janë një lloj mjeti varës që përdoret për të instaluar anodat në pajisjet e pllakëzimit.

Shportat e anodës janë të disponueshme në disa forma dhe madhësi.

Ekzistojnë modele opsionale të grepave - në varësi të kërkesës së amperazhit të kërkuar të shportës. Shportat tona të ofruara prodhohen duke përdorur procesin e saldimit TIG i cili rrit kapacitetin e vazhdueshëm dhe të mirë aktual dhe ndërtimin e fortë.

Shportat e fabrikuara të anodës së titanit përdoren për shumicën e aplikimeve moderne të elektro-pllakës.

 

Aplikimet:

NIKEL PLOTIM
ME KROMI
LAMOSJE BAKRI
ARGJENDIM
PLATIM KADMIUM
ZINKIM
LAMOSJE TUNX
KANEQE PLOTIM
ANODIZIMI

 

Nëse keni kërkesa të veçanta: Thjesht na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë për të gjitha pyetjet tuaja.


Bleni me një ID të vlefshme të TVSH-së?
Ju lutemi na kontaktoni me email: info@widerangemetals.com për të vazhduar porosinë tuaj duke përdorur normën zero (0%) të TVSH-së.

0.00 përjashtuar. TVSH